Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου

O Σύνδεσμος Ιαπωνικής Παράδοσης και Πολεμικών Τεχνών Πήγασος και το Cyprus Bujinkan Dojo μέσα στα πλαίσια του κοινωνικού έργου που προσφέρουν κατάφεραν για ακόμα μια φορά να συμβάλουν με τις εθελοντικές τους υπηρεσίες προς τους συνανθρώπους μας. Εδώ και αρκετό καιρό έχει εγκατασταθεί στις σχολές σημείο συλλογής και ανακύκλωσης πλαστικών πωμάτων τα οποία μεταφέρονται στον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου ιδρύθηκε με κύριο σκοπό την επίλυση των πολλαπλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα άτομα που πάσχουν από τις διάφορες μορφές ρευματοπαθειών στην Κύπρο.

Οι ρευματικές παθήσεις αποτελούν την μεγαλύτερη αιτία αναπηρίας Παγκοσμίως. Είναι μία οδυνηρή κατάσταση που προκαλεί εξασθένιση και επηρεάζει αρκετές χιλιάδες Κύπριους. Οι ρευματικές παθήσεις επηρεάζουν άτομα όλων των ηλικιών και είναι χρόνιες παθήσεις. Παρά την σοβαρότητα των παθήσεων αυτών και των κοινωνικό-οικονομικών τους επιπτώσεων σπανίως τους δίδεται προτεραιότητα.

Στα πλαίσια των προσπαθειών του για την οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων του Αντιρευματικός Σύνδεσμος έχει δημιουργήσει πρόγραμμα για την συλλογή και ανακύκλωση πλαστικών πωμάτων.

Ευχαριστούμε τόσο τα μέλη του Συνδέσμουκαι του Cyprus Bujinkan Dojo για την πρωτοβουλία αυτή, αλλά και όλους τους φίλους και γνωστούς, που συνέβαλαν στον σκοπό αυτό μαζί μας.

Language »