Αξιολόγηση 2017

Πάνω από 80 μαθητές των παιδικών τμημάτων από Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο παρευρέθηκαν σήμερα σε μια γιορτινή εκδήλωση που πραγματοποίησε το CyprusBujinkanDojo. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γεμάτο, από γονείς, παιδιά και μαθητές, κλειστό γήπεδο του Τσιρείου Δημοτικού. Για πρώτη φορά στην ιστορία της σχολής μας πραγματοποιήθηκε η αξιολόγηση των παιδιών σε χώρο εκτός της αίθουσας εκπαίδευσης και αυτό για να μπορέσουν όλοι οι γονείς αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι να απολαύσουν την άνοδο και την εξέλιξη των παιδιών.

Αρχή της εκδήλωσης έκανε ο κ. Ερικ Στυλιανού, Γενικός Λειτουργός του Cyprus Bujinkan Dojo, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε όλοι να απολαύσουν την εργασία που έκανε κάθε παιδί κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Ακολούθησε ομιλία από την Αναστασία Νικολάου, μαθήτρια στο dojoτης Λεμεσού εδώ και 7 χρόνια, η οποία ανέφερε πόσο σημαντικό είναι το Ninjutsu για αυτήν, αλλά και τους συμμαθητές της.  Είναι πολύ συγκινητικό να ακούς από στόμα παιδιού να λέει, ότι η σχολή κατάφερε να του μεταδώσει και να του προσφέρει αξίες, όπως πειθαρχία και αφοσίωση.

Πριν το ξεκίνημα της επίδειξης προηγήθηκε η ομιλία του δασκάλου Μιχάλη Ευσταθίου ο οποίος τόνισε την σημαντικότητα της έννοιας της αξιολόγησης. Ανέφερε επίσης ότι οι βαθμοί δεν αποτελούν προϊόν εξέτασης των παιδιών την συγκεκριμένη μέρα αλλά η αξιολόγησης τους πραγματοποιείτε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Σημείωσε ότι στόχος της σχολής είναι να μεταδοθεί στα παιδιά η ιδέα του να είσαι καλύτερος από ότι ήσουν χθες.

Με ομαδικό ζέσταμα όλων των παιδικών τμημάτων ξεκίνησε η επίδειξη.  Κατά την διάρκεια της διαδικασίας παρουσιάστηκαν σωματικές ικανότητες που είχαν αποκτήσει τα παιδιά, αλλά και γνώσεις που αποκόμισαν στην χρήση εκπαιδευτικών όπλων όπως hanbo και shinai. Στην παρουσίαση περιλήφθηκαν επίσης ικανότητες αποφυγής κτυπημάτων με κλειστά μάτια, standingfightsκαι groundfights.

Πριν το τέλος της εκδήλωσης παραδόθηκαν τα διπλώματα στα παιδιά και περήφανοι αναφέρουμε ότι φέτος είχαμε την πρώτη απονομή junior μαύρης ζώνης στον μαθητή Αχιλλέα Καμιναρά. Ευχόμαστε οι επιτυχίες να τον συντροφεύουν στην συνέχεια της πορείας του μέσα από την τέχνη του Ninjutsu, καθώςκαι στην ζωή του ολόκληρη.

Κλείνοντας ευχόμαστε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πρόοδο τους, καθώς και σε όλους τους εκπαιδευτές για την σκληρή δουλειά που επέδειξαν για ακόμα μια χρονιά. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους φίλους, γονείς, παιδιά,  εκπαιδευτές αλλά και όλους τους βοηθούς εκπαιδευτές και το προσωπικό που με την βοήθεια, την υποστήριξη και την σκληρή εργασία τους συντέλεσαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της σημερινής εκδήλωσης. Ευχόμαστε η καινούρια χρονιά να φέρει περισσότερη γνώση και φως σε όλους.

Language »