Η καινούργια σεζόν ξεκίνησε δυναμικά

Επιστροφή στο Dojo μας. Μετά το καλοκαιρινό μας διάλλειμα του Αυγούστου, το Dojo μας υποδέχτηκε τους μαθητές του, για μια νέα αρχή, γεμάτη γνώση και εμπειρίες. Μαζί με τους παλαιότερους η οικογένεια μας μεγάλωσε με καινούρια πρόσωπα, που θα δώσουν το στίγμα τους στην εξέλιξη και διδαχή της μεγάλης αυτής τέχνης των Ninjas.

Τίποτα δεν σταματά, όλα είναι μια συνεχόμενη ροή. Έτσι κι εμείς συνεχίζουμε τα μαθήματα μας, δίνοντας κίνητρο και ώθηση στους μαθητές μας, με γνώση να μπορούν να ανταπεξέλθουν σωματικά και πνευματικά σε κάθε μάχη στη ζωή τους. Από τις μικρότερες ηλικίες μέχρι τις μεγαλύτερες, στο Dojo, διδάσκονται όλοι. Είναι μια τέχνη δίχως ηλικία, σωματική διάπλαση ή φύλο. Γι’ αυτό είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να βιώσετε τη εμπειρία αυτής της πολεμικής τέχνης.

Σας ενημερώνουμε πως οι εγγραφές συνεχίζονται και θα συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν τόσο για τα μαθήματα, όσο και για το πρόγραμμα, στην επίσημη σελίδα της σχολής καθώς και στα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές, μια δημιουργική και δυνατή φετινή χρόνια!

                                

Language »