Παγκόσμια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού

Η αντιμετώπιση του Bullying προτεραιότητα της σχολής Ninjutsu του Pegasus Club H μέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού σήμερα. Ένα κοινωνικό φαινόμενο που παίρνει χρόνο με το χρόνο ανησυχητικές διαστάσεις. Στη σχολή Ninjutsu Cyprus Bujinkan Dojo η προστασία, προετοιμασία και αντιμετώπιση σε προσωπικό επίπεδο έχει μπει σε προτεραιότητα και εφαρμογή εδώ και πολλά χρόνια ως μάθημα με αληθινά σενάρια – υπό την μορφή παιχνιδιού - σε όλες τις τάξεις 5-15 ετών.
Οι μαθητές της σχολής εκτός από το αγωνιστικό, πολεμικό και πνευματικό όφελος, αποκτούν μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης έτσι ώστε να διαχειρίζονται σωστά και αποτελεσματικά το φαινόμενο πριν καν εκδηλωθεί.
Οι τεχνικές αυτές είναι εμπνευσμένες από τοn Dai Shihan (Senior Master) 15DAN Μιχάλη Ευσταθίου και αποτελούν μια μετεξέλιξη αρχαίων τεχνικών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.
Αν έχετε υποψίες ή ενδείξεις πως ένα παιδί δέχεται Bullying, τηλεφωνήστε στο 99 358 228 για μια συνάντηση σε μια από τις σχολές μας στη Λεμεσό, Λευκωσία, Λάρνακα ή Πάφο για να σας βοηθήσουμε στην έγκαιρη αντιμετώπισή του.

Language »