Χριστουγεννιάτικο Πάρτι – Εικοσάχρονα

Το περασμένο Σάββατο, στις 22 Δεκεμβρίου, γιορτάσαμε με μεγάλη χαράκαι σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα, τα εικοσάχρονα του CYPRUS BUJINKAN DOJO. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο AJAX, στη Λεμεσό και αυτήν παρευρέθηκαν τόσο οι μαθητές και οι εκπαιδευτές όσο και πολλοί φίλοι της σχολής. Τιμώμενο πρόσωπο, ο ιδρυτής του Dojo, οραματιστής και Δάσκαλος, Μιχάλης Ευσταθίου. Με μία αναδρομή χρόνων και κόπων, επιμονή και πάθος, κατάφερε να διαδώσει και να εξελίξει την πολεμική τέχνη του NINJUTSU, και να αναδείξει την κυπριακή συμμετοχή στην παγκόσμια κλίμακα.

Η βραδιά ήταν γεμάτη με εκπλήξεις και διασκέδαση. Το πρόγραμμα παρουσίασε, η Βασιλική Χατζηαδάμου και στη συνέχεια οι ΄Παπιγιόν΄, ανέλαβαν τη μουσική διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Ήταν μια όμορφη βραδιά, με πολλά χαμόγελα και αστείρευτη ενέργεια που η οικογένεια του NINJUTSU ξέρει να προσφέρει. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους συντελεστές και τους χορηγούς μας και ένα μεγάλο Ευχαριστώ στο Δάσκαλο μας, που εξαιτίας του γιορτάσαμε και φέτος αυτή τη ξεχωριστή μέρα.

Καλή χρονιά σε όλους!

 

 

 

Language »