Αξιολόγηση Μαύρης Ζώνης

Το CYPRUS BUJINKAN DOJO μέλος του PEGASUS CLUB, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, για την απόκτηση της μαύρης ζώνης.

Είναι μεγάλη και διπλή, η χαρά και η ικανοποίηση για το Δάσκαλο μας, Μιχάλη Ευσταθίου, να παρακολουθεί τους μαθητές του να έχουν καταφέρει να φτάσουν τους μαθητές τους στο στάδιο της μαύρης ζώνης. Δεν είναι απλά μια επιτυχία και κατόρθωμα, αλλά μια πιο βαθιά εσωτερική ικανοποίηση. Η συγκίνηση για το Δάσκαλο μας, αυτής της εξέλιξης, παρομοιάζεται με αυτή του παππού που βλέπει το παιδί του να φέρνει τον εγγόνο του σε αυτή την επιτυχία.

Η σημαντικότητα μιας τέτοιας επιτυχίας, αποδεικνύει την Αγάπη, την Αφοσίωση και το Σθένος, στοιχεία που αναγνωρίζεις στους μαθητές, τους εκπαιδευτές και πηγάζουν από τον ίδιο το Δάσκαλο. Η οικογένεια του CYPRUS BUJINKAN DOJO., επιβραβεύει τους: Αντρέα Έλληνα, Αντρέα Μουραντιάν, Φίλιππο Πέτρου, Νεόφυτο Κυριάκου, με την απόκτηση της μαύρης ζώνης.

 Η ροή συνεχίζει, με νέες προκλήσεις και εμπειρίες με διαφορετική προσέγγιση και αντίληψη. Ευχόμαστε σε όλους με εσωτερική δύναμη και κίνητρο να ακολουθήσουν τα βήματα των περπατημένων.

 

Language »