Αξιολόγηση παιδικών τμημάτων Λευκωσίας

 

Το Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η τελευταία Αξιολόγηση για το 2018, των παιδικών τμημάτων. Στην Αξιολόγηση συμμετείχαν όλες οι σχολές της Λευκωσίας, παρουσία του Δασκάλου μας, Μιχάλη Ευσταθίου. Η εκδήλωση έγινε στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου GYMPRO, στην Έγκωμη. Όλα οι μαθητές μας αξιολογήθηκαν για τις ικανότητες τους στην αφομοίωση και εκτέλεση των τεχνικών, ακόμα και οι πολύ μικρές ηλικίες των 3ων και 4ων χρονών. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την κινησιολογία, τη γνώση και την αντίληψη τους , έξω από τα πλαίσια του Dojo τους και να δουλέψουν τις τεχνικές και με παιδιά από άλλα Dojo.

Για ακόμα μια φορά, τα παιδία έθεσαν τον πήχη για τις επόμενες Αξιολογήσεις που θα ακολουθήσουν. Γονείς και εκπαιδευτές συνεχάρησαν τα παιδιά για  την μαθησιακή τους ικανότητα, που αποτυπώθηκε στα διπλώματα τους με την απόκτηση KYU και την απόκτηση της επόμενη ζώνης.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ακολούθησε η απονομή των διπλωμάτων τους, κεράσματα και δώρα. Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή τόσο για τους γονείς, όσο και για τα ίδια τα παιδιά και τους εκπαιδευτές τους. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στη διοργάνωση. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Δάσκαλο μας Μιχάλη Ευσταθίου , για τη γνώσεις και την συνολική του προσφορά στους μαθητές του.

Σας ευχαριστούμε όλους. Προσμένουμε την επόμενη μας Αξιολόγηση με την ίδια χαρά και διάθεση.

 

Language »