Επιτυχία στις αξιολογήσεις

Ολοκληρώθηκαν με χαμόγελα επιτυχίας οι αξιολογήσεις για kyu και μαύρες ζώνες. Η διαδικασία απόκτησης μαύρης ζώνης είναι καθοριστικής σημασίας για το επίπεδο που βρίσκεται ο μαθητής.

Δείχνει το βαθμό ετοιμότητας να αντιμετωπίσει αναπάντεχα σενάρια που φέρουν σε κίνδυνο τη ζωή του αλλά και την ικανότητα να προστατέψει τόσο τον εαυτό του όσο και κάποιον άλλον. Η αξιολόγηση φέρνει στα όρια τη φυσική κατάσταση του μαθητή μόνο για να αναγκάσει το μυαλό να απεγλωβιστεί από το φυσικό σώμα και να αφήσει το μυαλό να οδηγήσει σε δρόμους που γεννάται η έμπνευση και η ευελιξία της αέναης κίνησης.

Πρέπει να τονίσουμε εδώ πως το Ninjutsu Cyprus Bujinkan Dojo είναι ίσως η μοναδική σχολή στο χώρο που εργάζεται με τόσα όπλα, τόσο παραδοσιακά όσο και σύγχρονα και ακόμα περισσότερο βασίζεται στην έκπληξη χρησιμοποίησης εργαλείων της καθημερινότητας ως όπλα.

Αυτή την εφευρετικότητα στην κίνηση και στην οπλική συμπεριφορά είναι που βλέπουν ο Δάσκαλος και οι εκπαιδευτές για να αποφασίσουν ποιος θα λάβει τη μαύρη ζώνη.

Στις πρόσφατες αξιολογήσεις, τη μαύρη ζώνη έλαβαν οι Σόλωνας Σόλωνος, Stephan Ivanof, Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, Κυριάκος Κυριάκου, Χρήστος Μελετίου, Νικόλας Ευρυπίδου, Δώρος Ιωάννου, Νίκος Μουζούρης και Παναγιώτης. Συγχαρητήρια σε όλους για τη χαρά που χαρίζετε!

Language »