Η αυτοσυναίσθηση, αυτοσκοπός στο Jiko Ninshiki Ninja Camp του Pegasus Club

Κάθε φορά που λαμβάνεις μέρος σε ένα Ninja Camp του Ninjutsu Cyprus Bujinkan Dojo είσαι προετοιμασμένος να ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία. Όσοι όμως είχαν την ευκαιρία να ζήσουν αυτό το συγκεκριμένο, έχουν αναγνωρίσει πως κάτι συνέβη μέσα τους. Κάτι άλλαξε. Κάτι διαφοροποιήθηκε.

Αυτό που συνέβη είναι μια κοσμική συνάντηση με τον εαυτό μας.

Εξερευνώντας κάθε αίσθηση, συναίσθηση και υπεραίσθηση, αποκάλυφθησαν διαστάσεις, προεκτάσεις και φυσικές δυνατότητες που μέχρι τώρα καμιά άλλη σχολή δεν είχε τη πρωτοβουλία ή τη γνώση να διδάξει.

Dai Shihan

Ο Δάσκαλος Dai Shihan Μιχάλης Ευσταθίου έδειξε από την αρχή το δρόμο και τον τρόπο. «Αφεθείτε, μην πολεμάτε, μην επικεντρώνεστε σε τίποτα, μην μπλοκάρεστε».

Κάθε δραστηριότητα ήταν βασισμένη σε αυτό το τετράπτυχο. Κάθε εκπαιδευτής και κάθε μαθητής ήταν έτοιμοι να μην είναι έτοιμοι. Και κάθε ένας έζησε και μια διαφορετική εμπειρία.

Ως σχολή και ως σύλλογος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους κόπιασαν για την άψογη οργάνωση ενός τέτοιου εγχειρήματος ιδίως τον Operations Manager Έρικ Στυλιανού. Τους εκπαιδευτές Κωνσταντίνο και Πανίκο, την Άννα, το Τζώννη, το Βυθό και τους αρχηγούς ομάδων. Και όλοι μαζί θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάθε ένα άτομο που έλαβε μέρος για το θάρρος του να αφεθεί και να γνωρίσει τον εαυτό του.

 

Language »