Ένα σεμινάριο καθαρά ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Pegasus Club το σεμινάριο αυτοάμυνας για γυναίκες με τεχνικές εμπνευσμένες από την τέχνη του Ninjutsu και προσαρμοσμένες σε συνθήκες του περιβάλλοντος πόλης.

Στο σεμινάριο, εκπαιδεύτριες της σχολής Ninjutsu Cyprus Bujinkan Dojo, δίδαξαν στις συμμετέχοντες γυναίκες που παρευρέθησαν, πρακτικά παραδείγματα προσωμοίωσης και αποφυγής κίνδυνου, απεγκλωβισμού και αυτοπροστασίας.

Η φιλοσοφία που βασίστηκε το σεμινάριο, είναι κομμάτι της πολύχρονης και επίπονης εργασίας του Δάσκαλου Dai Shihan Μιχάλη Ευσταθίου που εκφράζει την αλλαγή της σκέψης και του σώματος από το άκαμπτο στο εύκαμπτο. Η τέχνη αυτή εκτός του ό,τι εφαρμόζεται εύκολα από οποιονδήποτε, χαρακτηρίζεται από μια κινησιολογία που ενώ το σώμα κατέχει δεν έχει ξαναχρησιμοποιήσει εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής.

"Πρόκειται λοιπόν για ένα ξύπνημα που προκαλεί χαρά και ευεξία."

Είναι σημαντικό να πούμε πως οι γυναίκες που συμμετείχαν έμειναν τόσο ευχαριστημένες που ζήτησαν να επαναληφθεί το σεμινάριο ή ακόμα και να δημιουργηθεί ένας κύκλος ανάλογων σεμιναρίων και αυτό είναι κάτι που εξετάζεται πάνω στα πλαίσια του προγράμματος που θα εφαρμοστεί με τη νέα εκπαιδευτική χρονιά «Dojo ανοιχτό για το κοινό».

 

Language »